2021 VASARA AKTYVIAI IR TURININGAI: BOKSO IR FITNESO TRENIRUOTĖS VAIKAMS IR JAUNIMUI

Rugpjūčio 16-29 dienomis „Vilniaus boksas“ inicijuoja projektą “ 2021 m. Vasara aktyviai ir turiningai: bokso ir fitneso treniruotės vaikams ir jaunimui“, kurio tikslas – skatinti vaikų ir moksleivių fizinį aktyvumą ir vasaros atostogų metu, propaguojant boksą, vedant treniruotes remiantis kovos menų pagrindu parengta programa. Vasaros užimtumas yra viena didžiausių vaikų problemų Vilniaus mieste. Projekto tikslas organizuoti nemokamas fizinio aktyvinimo veiklas Vilniaus mieste, tokias kaip bokso ir fitneso treniruotes salėje ir atvirose erdvėse lauke, kad kuo daugiau moksleivių galėtų aktyviai leisti laisvalaikį vasaros metu, kai jie turi daugiausiai laisvo laiko.

Projekto metu treniruotės yra atviros ir nemokamos, vykdomos 3 kartus per savaitę 18:00 val. (pirmadienis, trečiadienis, penktadienis), 1,5 val. trukmės, dalyviams išduodamas reikalingas sporto inventorius.

Būtina išankstinė registracija: spauskite viršuje meniu „Registruotis į pirmą treniruotę“, komentaruose pažymėkite „vasara aktyviai“.

Pagrindinis projekto rėmėjas: Vilniaus miesto savivaldybė

Scroll to Top